Julie Verstraete *

Contact:

Locatie: Nevele  -  Regio: Gent

Telefoon: + 32 487 67 03 37

E-mail: info@PonyConnect.be

Website: www.PonyConnect.be

Facebook: https://www.facebook.com/PonyConnect/?fref=ts

 

Over Julie:

Paarden domineren al zowat mijn hele leven, sinds ik zo'n 6 jaar oud ben.

In het begin leerde ik zoals iedereen op de klassieke manier rijden op de manege, maar gaandeweg leerde ik dat het ook anders kan...

Sinds ik in 2004 Parelli Natural Horsemanship ontdekte, ging er een nieuwe wereld voor mij open!

Deze paardvriendelijke en natuurlijke manier van omgaan met paarden was dé enige manier om paarden te begrijpen en hen alles aan te leren, waarbij ze ook echt graag uit eigen wil zouden doen wat ik graag met hen wou doen. Bovendien leerde ik er zelf ook een pak levenslessen uit te trekken.

Parelli is a way of life!

Julie

Al doende werd deze manier van paarden trainen een tweede natuur voor mij, en leerde ik hoe ik de technieken van PNH ook kan toepassen in andere paardendisciplines. Zo deed ik in het verleden al ervaring op in de western riding, dressuur en springen, maar ook in de vrijheidsdressuur, (kozakken)voltige en recreatieve trektochten.

De vaardigheden die ik leerde met paarden wil ik dan ook graag delen met anderen, en de stap naar instructeur was eerder logisch...

Als Licensed Parelli 1-star Junior Instructor focus ik vooral op het geven van lessen Natural Horsemanship voor jongeren en kinderen: de echte 'horsemen' van de toekomst!

Voor meer informatie, neem gerust een kijkje op mijn website: www.PonyConnect.be.

Hopelijk tot binnenkort!

Julie